Volontärer sökes!

Volontärer till Födelsevrålet sökes!

Just nu är Födelsevrålet i stort behov av skrivande volontärer. Personer runt om i landet som kan hjälpa oss bevaka media och snabbt svara på artiklar, debattartiklar och liknande med Födelsevrålet som avsändare.

Då vi som arbetar aktivt (vid sidan av våra dagliga arbeten och föräldraledigheter) är bosatta i Stockholm missar vi mycket av medierapporteringen i övriga delar av landet. Då en stor del av vårt arbete är opinionsbildning samt att medverka i samhällsdebatten är det oerhört viktigt att vi är snabba på att svara i media. Där behöver vi volontärer!

Det kommet gå till som så att exempelvis en debattartikel publiceras, du skriver ett svar, skickar till oss för korrläsning och sedan skickas texten in med Födelsevrålet som avsändare. Självklart får du stå med på vår hemsida som skribent, samt använda texterna i ditt CV osv.

Är du snabb, bra på att skriva och står bakom vår organisations mål samt värdegrund? Maila oss och berätta lite om dig själv samt vilket region du kan täcka upp till volontar@fodelsevralet.org och hjälp oss komma ut mer i landet. Det är dags att politiker vaknar och inser att vi inte går att ignorera längre!